HOE WERK IK ALS INTERIEURCOACH

ONTDEKKEN EN BEPALEN
Nadat er een afspraak is gemaakt en telefonisch de eerste zaken zijn doorgenomen kom ik bij je thuis om te brainstormen en de persoonlijke sfeer te bepalen. Hieruit komen de eerste aanpassingen en veranderingen die vaak al een verbluffend goed resultaat geven!

AAN DE SLAG
Veelal leidt het brainstormen en bepalen van de persoonlijke sfeer tot een volgende stap waarbij de ideeën verder worden uitgewerkt in een plan. Aan de hand van een sfeerimpressie volgt een gesprek waarin een advies op maat wordt gegeven over stijl, kleur en materiaal waar een ieder direct mee aan de slag kan. In de uitvoeringsfase van het samen opgestelde plan kan ik desgewenst verder coachen en helpen met stylen voor het beste resultaat!

TARIEVEN

ONTDEKKEN EN BEPALEN
Brainstormen en de persoonlijke sfeer bepalen met daarbij digitaal een eerste sfeerimpressie, € 325,- excl. BTW

AAN DE SLAG
Het uitwerken van een sfeerimpressie, coaching, styling en afronden van een project gebeurt op basis van mijn uurtarief à € 65,- per uur excl. BTW

esther de witte, wijhe, interieur, interieurcoach, coach, wijhe, woon, wonen, stylist, interieur en styling

‘Ik coach je zodat je de stappen
beter kunt overzien’

WAT IK NOG MEER VOOR JE KAN BETEKENEN

STYLING EN ADVIES
Ik kan je coachen om de juiste keuzes te maken bij de styling van je interieur. We nemen samen beslissingen waarbij mijn kennis, creativiteit en passie een grote rol spelen.

KOOPADVIES
Op basis van jouw persoonlijke stijl ga ik voor of met jou zaken kopen of regelen die passen in je interieur.

KANTOOR- EN WINKELINRICHTING
Met jarenlange ervaring in de retail kan ik zorgen voor de juiste productpresentaties of uitstraling van je merk, kantoor of winkel. Ik geef daarbij tips om je commerciële succes te vergroten. Ik laat je daarbij kijken door de ogen van de klant.

Voor bovenstaande werkzaamheden geldt mijn uurtarief.

SAMENWERKINGEN
Ik werk onder andere samen met Juud en Juul in Raalte en Huis & Hof in Hattem. Bij deze samenwerkingen richt ik mij volledig op de styling met producten uit deze winkels. Spreekt de stijl van deze winkels je aan en wil je dit ook graag in je eigen huis dan kom ik bij jou brainstormen over je wensen in een gesprek van ongeveer een uur. Met mijn kennis en creativiteit style ik met mooie producten en accessoires de ruimte af zodat jij de sfeer krijgt die je voor ogen hebt.

Voor het gesprek over de gewenste stijl én het stylen van de ruimte reken ik een vast bedrag € 325,- excl. BTW.

VOOR MEER INFORMATIE
BEKIJK MIJN GALLERY

esther de witte, wijhe, interieur, interieurcoach, coach, wijhe, woon, wonen, stylist